Eximia

Elysian

Elysian Room iti pune la dispozitie cele mai noi si eficiente solutii pentru tratarea celulitei, slabire controlata si remodelare corporala.

EXIMIA HR77 Platinum este un tratament revolutionar, non-invaziv, bazat pe tehnologii de ultima generatie, care ofera solutii pentru orice tip de imperfectiune estetica a corpului.

Scapa de centimetri in plus inca de la prima sedinta si remodeleaza-ti corpul cu EXIMIA!

Pasul 1: Laserporatie

Laserporatie multipolara reprezinta o alternativa unica si eficienta la liposuctia chirurgicala. Aceasta tehnologie de ultima generatie ajuta la scaderea tesutului adipos prin localizarea celulei grase, pe care o diminueaza in scurt timp, fara a cauza efecte secundare. Manipulul aparatului are vibratii incluse pentru a facilita procesul de lipoliza.

Pasul 2: EndoRadioMag

Endoradiomag este tehnologia ce combina simultan 3 terapii revolutionare, ce au ca scop reducerea celulitei. Vacuumul endermologic elimina celulita, aparatul EXIMIA avand mai multe tratamente in functie de tipul depozitelor de grasime ale clientei. Radiofrecventa bipolara stimuleaza productia de colagen si elastina, ajutand la restabilirea elasticitatii pielii. Magnetoterapia activeaza circulatia sangvina din zona tratata, elimina toxinele si oxigeneaza tesutul datorita drenajului efectuat in timpul tratamentului.