Elysian

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

CINE SUNTEM

 

Noi, ELYSIAN ROOM SRL, CUI 38756177, Reg. Com. J40/1076/2018, cu sediul social: Drumul Valea Cricovului 13-19, Camera 1, Bloc Corp C, Scara 2, Et. 6, Ap. 30, sector 6, Bucuresti, in calitate de proprietar al website-ului www.elysianroom.ro colectam si prelucram diferite categorii de date personale de la dumneavoastra în calitate de utilizator al website-ului mentionat, ceea ce, în conformitate cu legislatia Uniunii Europene privind protectia datelor personale, ne confera calitatea de operator de date pentru astfel de date.

 

Protectia datelor dumneavoastra cu caracter personal este foarte importanta pentru noi. Prezenta informare cu privire la prelucrarea datelor personale descrie practicile noastre privind colectarea si utilizarea de catre noi a datelor dumneavoastra personale ca urmare a interactiunii cu website-ul nostru. Aceste prevederi nu acopera si situatia concursurilor publicitare.

 

 

Website-ul colecteaza în mod automat anumite informatii si le stocheaza în fisiere-jurnal. Aceste informatii includ adresa de protocol internet (IP), locatia generala în care se afla computerul sau dispozitivul dumneavoastra (la nivel de oras), tipul de browser, sistemul de operare, momentul accesarii, link-ul paginii accesate, istoricul de vizualizare al paginilor website-ului nostru.

 

Folosim aceste informatii pentru a ne putea concepe site-ul în asa fel încat sa se adapteze mai bine la nevoile utilizatorilor nostri. De asemenea, este posibil sa va folosim adresa IP pentru a putea contribui la diagnosticarea problemelor legate de serverele noastre si pentru a ne administra pagina de internet, pentru a analiza tendintele, pentru a urmari miscarile vizitatorilor si pentru a culege informatii demografice generale care sa ne sprijine în identificarea preferintelor vizitatorilor. Temeiul prelucrarii este interesul nostru legitim de a monitoriza activitatea pe site si a asigura securitatea site-ului. Datele sunt pastrate timp de un an de la data vizitei.

 

SCOPURILE SI TEMEIUL PRELUCRARII

 

Ne dorim in permanenta sa va oferim cea mai buna experienta online. Pentru aceasta, putem colecta si utiliza anumite informatii in legatura cu comportamentul dvs online, va putem invita sa completati chestionare de satisfactie sau putem desfasura, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii si cercetari de piata.

 

1.Pentru marketing

 

Vrem sa va tinem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care va intereseaza. In acest sens, va putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/ webpush/etc.)  continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la serviciile noastre, promotii, noutati,

 

In cele mai multe cazuri, ne intemeiem comunicarile de marketing pe consimtamantul dvs prealabil. Va puteti razgandi si retrage consimtamantul in orice moment, prin contactarea ElysianRoom folosind detaliile de contact.

 

In toate cazurile ne asiguram ca aveti la dispozitie o optiune simpla de a va dezabona în orice moment, fie în comunicarea propriu-zisa, fie contactandu-ne în modul indicat Contact. Atunci cand va dezabonati, comunicarea comerciala înceteaza.

 

 

2.Pentru apararea intereselor noastre legitime

 

Pot exista situatii in care vom folosi sau transmite informatii pentru a ne proteja drepturile si activitatea. Aceste pot include:

 

  • Masuri de protectie a site-ului web si a utilizatorilor platformei fata de atacuri cibernetice
  • Masuri de prevenire si detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informatii catre autoritatile publice competente
  • Masuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

 

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrari este interesul nostru legitim de a ne apara activitatea, fiind inteles ca ne asiguram ca toate masurile pe care le luam garanteaza un echilibru intre interesele noastre si drepturile si libertatile dvs fundamentale.

 

 

DURATA DE PASTRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului, si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.

 

CUI TRANSMITEM DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL

Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs urmatoarelor categorii de destinatari:

 

  • furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing
  • furnizorilor de servicii de cercetare de piata
  • furnizorilor de servicii IT
  • altor societati cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a bunurilor si serviciilor noastre.

 

In cazul In care ne revine o obligatie legala, sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.

 

Ne asiguram ca accesul la datele dvs de catre tertii persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu acestia.

 

 

 

TRANSFERUL DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

 

 

In prezent, stocam si prelucram datele dvs cu caracter personal pe teritoriul Romaniei.

 

Vom lua intotdeauna masuri pentru a ne asigura ca orice transfer international de date cu caracter personal este gestionat cu atentie cu scopul de a va proteja drepturile si interesele. Transferurile catre furnizorii de servicii si alte parti terte vor fi intotdeauna protejate prin angajamente contractuale si, dupa caz, prin alte garantii, cum ar fi clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeana sau schemele de certificare, precum Scutul de confidentialitate pentru protectia datelor cu caracter personal transferate din interiorul UE catre Statele Unite ale Americii.

 

Ne puteti contacta oricand, folosind detaliile de contact, pentru a afla mai multe informatii despre tarile in care transferam datele dvs, precum si garantiile pe care le-am pus in aplicare cu privire la aceste transferuri.

 

 

 

SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

 

Ne angajam sa asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

 

Transmiterea datelor dvs cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultima generatie si le stocam pe servere securizate, asigurand in acelasi timp redundanta datelor.

 

In ciuda masurilor luate pentru a proteja datele dvs cu caracter personal, va atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin Internet, in general, sau prin intermendiul altor retele publice, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute si utilizate de catre terte parti neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

 

Drepturile persoanei vizate privind datele cu caracter personal

 

Regulamentul general privind protectia datelor va recunoaste o serie drepturi in legatura cu datele dvs. cu caracter personal. Puteti solicita accesul la datele dvs., corectarea oricaror greseli din fisierele noastre si/sau va puteti opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, va puteti exercita dreptul de a va plange autoritatii de supraveghere competente sau de a va adresa justitiei. Dupa caz, puteti beneficia si de dreptul de a solicita stergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor dvs. si dreptul la portabilitatea datelor.

 

 

Aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:

 

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

 

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania

 

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;

 

E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

 

 

 

Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil, si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.

 

 

MODIFICARI PRIVITOARE LA POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

Ne rezervam dreptul de a ne modifica, atunci cand consideram oportun, practicile de protectie a datelor si de actualiza si modifica prezenta politica în orice moment. Din acest motiv, va încurajam sa verificati periodic prezenta politica de confidentialitate.